Lekdetec wint van Almonte

21 nov

In de MU20 eredivisie speelde Lekdetec/Batouwe een goede wedstrijd tegen Almonte. Beide ploegen hielden elkaar lange tijd in een goed evenwicht. Na de eerste periode (22-21) bleef ook het verschil in de tweede periode miniem (36-35). En ook in het derde kwart gaven de beide teams elkaar geen strobreed ruimte. Bij Batouwe kwamen de meeste punten van Loes Vermeulen (21 p) en toen zij in de vierde periode ondersteuning kreeg van Yordi Kathmann (17 p) en Lisanne (16 p) trok Batouwe aan het langste eind (75-64). Bij Almonte kwam de meeste inbreng van Naomi Harris en Jacobine Klerx.

De verrassing dit weekeinde was feitelijk de overwinning van HLB Accountants op Challenge Sports Binnenland. Het nog ongeslagen Binnenland speelde echter met een incompleet team (Het miste Willemijn Kallenberg, Jamailah Adams en Eline Kasius die op dat moment met de dames tegen Wereldtickets aantraden), terwijl Den Helder met Kourtney Treffers en Gabrielle van den Bosch op volle oorlogssterkte was. Binnenland kwam er dan ook niet aan te pas en verloor voor de eerste keer dit seizoen: 90-56.

Lokomotief kwam daardoor weer op gelijke hoogte met Binnenland en schroefde zelf het doelsaldo nog even op. Apollo Amsterdam werd onder de voet gelopen: 42-80. Grasshoppers tenslotte had geen moeite in Rosmalen. Black Eagles werd redelijk eenvoudig aan de kant gezet: 56-86.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: